SEO: Asus laptop töltő, Dell akku

Az ASUS TÖLTŐ weboldal optimalizálása – Google-SEO marketing

asus laptop töltő

Asus töltő transzformer laptophoz

Új keresőoptimalizáló program indításakor előfordulhat, hogy hamarább vannak meg a kulcsszavak, mint a honlap. Ha a számítógépes alkatrészeket is forgalmazó szervizes cég úgy tapasztalja, hogy szaküzletében jól fogy az Asus laptop töltő és a Dell akkumulátor, akkor webáruházat indít. Hogy növelje ennek forgalmát, szeretné a webshop honlapját a két alkatrésznévvel top helyezéshez juttatni.

Ám a főoldalon, amely egyfelől a vállalkozás internetes jelenlétének a letéteményese, másfelől a szervizi szolgáltatások bemutatását szolgálja, ez nem lenne célszerű. Itt egyes a PC-elemeknek, notebook-tartozékoknak nem szükséges külön figyelmet szentelni. A jó megoldás: készüljenek kulcsszavas belső termék-weblapok, tartalmuk legyen az adott terméknevekre nézve releváns.

Webáruházi oldalak kulcsszavas relevanciája

Hogy miben áll a releváns tartalom és kontextus, arról már regéltem más példákat véve sorra. Ezúttal világos, hogy az Asus töltő és Dell laptop akkumulátor témájú egységek kialakításában nemcsak az alapszövegnek, hanem a címeknek és más kiemeléseknek, képek és linkek attribútumainak egyaránt tartalmazniuk kell a márkák és alkatrészek nevét, minél több egymástól eltérő variációban és szövegösszefüggésben.

Nem kétséges, hogy a főszövegben arra kell ösztönözni a szerviz honlapjára látogatót,  hogy keresse a kínálatban az ASUS akkutöltőket. Majd a webáruházba belépve válassza ki azt a modellt, amelyre szüksége van. Érdemes felhívni a figyelmét, hogy nemcsak a gyári, hanem az utángyártott Asus laptop töltők minősége is tökéletes. Mi több, a cég garanciát is ad rá. Ez a további alkatrészekre, legyen az Lenovo kijelző, Apple akkumulátor vagy Acer billentyűzet, egyaránt jellemző.

Laptop szerviz szolgáltatás, online vásárlás – ingyenes beszerelés

Nem árt hangsúlyozni, a készülékek javítását, szerelését és az alkatrészek garancián túli cseréjét végző cég számára nagyon fontos, hogy a vásárlóik és ügyfeleik elégedettek legyenek mind a szolgáltatásokkal, mind a megrendelt termékek minőségével, az adapterek és akkuk esetében a hardver eszközök teljesítményével és kapacitásával – és ez természetesen vonatkozik az Asus márkájú  laptopok AC/DC adaptereire is. Érdemes biztatni a potenciális partnereket, hogy ha bármilyen jellegű segítségre lenne szükségük az Asustól származó akkutöltők, vagy egyéb termékeik kapcsán, a szaküzlet munkatársai mindig a vevők rendelkezésére állnak.

Garancia utáni Asus szerviz Budapesten

asus márka szerviz budapestHa a weblap lehetőséget ad online vásárlásra, erre is fel kell hívni a figyelmet, ha pedig van a honlapon jól működő kereső, annak használatára is biztatni kell az érdeklődőket. Hiszen ez segítheti őket abban, hogy pontosan olyan notebook töltő típust válasszanak, amelyre szükségük van. Udvarias gesztus, ha figyelmeztetjük a vásárlót a következőre. Amennyiben online szeretne Asus vagy Dell laptophoz akku töltőt vagy más alkatrészt venni, előbb regisztrálnia kell magát a webrendszerben, majd aktiválnia kell az ellenőrző emailban kapott ügyfélkódot, de azután már azonnal meg is rendelheti a kiválasztott terméket. Például innen indulva

Budapest esetében a számtech hardver szakboltot személyesen felkeresőket ajánlatos tájékoztatni arról, hogy a szaküzletben megvásárolt billentyűzetet, kijelzőt, videókártyát és akkumulátort díjmentesen szerelik be a régi alkatrész helyére. Vagyis csak az eszköz árát kell kifizetni, a szervizmunka elvégzése ez esetben teljesen ingyenes. Ez előny lehet az online rendeléssel szemben.

A notebook töltők és akkumulátorok működéséről; kábel – csatlakozó

Gyári Asus laptop-töltő (EXA1208EH, PA-1650-78)

Új, gyári Asus laptop töltő – 19V – 3.42A – 65W

A honlapszöveg kialakításakor nemcsak arra kell ügyelni, hogy ne csak a megcélzott eszköznevek forduljanak elő kellő sűrűségben, hanem a szinonimák is, így a töltők esetébe például: áramátalakító, tápegység, egyenirányító adapter. Szót ejthetünk a hálózati váltóáram és az akkutöltéshez szükséges egyenáram különbségéről, a transzformátor és az egyenirányító diódák működéséről. A helyes akkumulátor-töltés módját sem fölösleges ismertetni, sokakban él az a két tévhit, hogy az aksit nem szabad engedni teljesen leszállni, viszont 70 %-os töltöttség fölött nem szabad tölteni. Bár a laptoptöltőre ez nincs ráíva, de ilyen korlátokról a modern akkumulátor-cellák esetében szó sincs.

Külön szót érdemelnek a csatlakozók és kábelek. Sokféle töltő-csatlakozó létezik, és a laptoptöltő-kábelek kínálata is nagy. Az adapterekhez nem csupán a gyárilag szállított kábeleket használhatjuk, hanem más csatlakozójúakat is.

Céginformációk az Asusról – legjobb laptop modellek

Növelheti a tartalom relevanciáját, ha szót ejtünk arról, hogy az ASUSTeK Computer Incorporated a világ három legnagyobb laptop-gyártójának egyike, és a cég készíti a világ legjobban fogyó, legtöbb díjat elnyert noteszgép-alaplapjait is. De említhetünk csupán annyit is, hogy az Asus egy taiwani multinacionális vállalat, amely számítástechnikai eszközök, elsősorban hordozható számítógépek, tablet és notebook komputerek előállításával foglalkozik. Hogy bizonyítsuk elfogulatlanságunkat, elejthetjük némi rosszallással, hogy a vállalat erőszakosan terjeszkedik. Főleg Keleten, minek következtében a legnagyobb szabad számítógép-kereskedelmi láncot birtokolja Tajpejben. Asztali PC-k és mobil személyi számítógépek mellett szervereket, nagy méretű érintőkijelzőket, digitális táblákat is gyártanak. Fel lehet sorolni, hogy az adott gyártótól melyek voltak az adott évben a legjobb laptopmodellek, legnépszerűbb típusok és melyek ezek technikai paraméterei.

A tartalomoptimalizálás megfelelő elvégzése után a linképítés a SEO-szakértő további feladata. Jelesül a megfelelő linkprofil felépítése. A külső weboldalakról küldött linkek szövege természetesen szintén asusos és töltős kell hogy legyen, de nem árt tudni, hogy a Google szankcionálja a töményen kulcsszavas optimalizálást. A linkszövegeknél fontosabb, hogy a hivatkozó oldal tartalmilag erősen kapcsolódjon a Dell laptop töltő és Asus akkumulátor témájához. Vagy fordítva…

Dell akku laptopszervizből – online rendelés

A noteszgépek áramellátása kulcskérdés. Szerezzen be korszerű lítiumcellás aksit a szakáruház raktárkészletéből jótállással és ingyenes beszereléssel. Online rendelés is lehetséges a használtcikk-webáruház kínálatából.

Gyári és helyettesítő Dell akkumulátorok – notebook szervíz Bp.

Az utángyártott akku minősége az eredetivel közel azonos, 1 év garanciát ad rá a budapesti laptop szerviz helybeni vásárlás és hardver alkatrészcsere esetén.


Weboldal első organikus helyezése a Google keresőben

Releváns szövegtartalom kialakítása az ASUS LAPTOP TÖLTŐ weboldal optimalizálásakor. A SEO szakember gyakorlati tanácsai a tartalomoptimalizálás és kulcsszó használat területén. Milyen a releváns tartalom és kontextus?

A honlap optimalizálás kulcsa a notebook alkatrészek és márkák nevére kialakított relevancia: HP képernyő, Dell akku, Toshiba táblagép. Reveláns vagy releváns?, transzformer laptop szerviz Budapest 2 pontján: Fehérvári út, Béke tér, tablet érintőkijelző panel, akkumulátor töltő AC adapter, videokártya javítás, honlap tartalom marketing, kereső optimalizálás, szövegszerkesztő program és hangoskönyv letöltés ingyen. Számítástechnikai berendezések működésének optimalizálása.

  • Google-SEO – releváns tartalom – a honlap optimalizálás szempontjai
  • Első hely a Google keresőben. SEO szakember tanácsai
  • Kulcsszó használat. Dell laptop akku, töltők Asus notebookhoz

Releváns tartalmú honlapok optimalizálása

A weblapok tartalmi relevanciája számos tényezőtől függ. A Google kereső algoritmusai elsődlegesen egy-egy téma kulcsszavainak reprezentációja alapján értékelik az oldalt inkább vagy kevésbe relevánsnak, és ez az értékelés nagyban befolyásolja az organikus keresőtalálati helyezést.

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük