Kapcsolat – üzenet. Ajánlatkérés

Itt küldhet üzenetet a SEO-szakértőnek > űrpap kitöltésével

Balla D. Károly vagyok. Ön a Google segítségével azért találtál rám, mert az oldalaim top helyezéseket szereztek a keresőoptimalizálást érintő kulcsszavakkal. Honlapok optimalizálásával, kreatív linképítéssel foglalkozom, egyéni keresőmarketing módszerekkel érem el a weboldalak Google-helyezésének javulását.

Ha szakmai tanácsra van szüksége, ha szeretne saját weboldalával jobb kulcsszavas helyezéseket elérni, linképítést vagy PR-cikk elhelyezést rendelne, akkor küldjön üzenetet, írjon, kérjen árajánlatot:

weblap-mail

A biztonság kedvéért küldjön másolatot gmailemre: gmail cím

Ne felejtse el megadni honlapja elérhetőségét és azokat a kulcsszavakat, amelyekkel jobb helyezésekre számít. A webhely előzetes vizsgálata után tudok dönteni arról, hogy vállalom-e, s ha igen, milyen feltételekkel az optimalizálást. Fontos tudni, hogy a munka szinte mindig két szakaszból áll: általában szükség van 1) a honlaptartalom optimalizálására és ezután következhet 2) a támogatói linprofil felépítése.

Az első fázis egyszeri folyamatot, az utóbbi többhavi építkezést feltételez. A honlap-optimalizálás során a vitorláshajót tesszük alkalmassá a gyors haladásra, de a szelet a sikerhez a linképítés biztosítja.

Tudni érdemes:

Senki nem garantálhatja, hogy egy weboldal első helyre fog kerülni és ott is marad. A Google keresőalgoritmusai titkosak, folyton változnak, fejlődnek – és a konkurens honlapokat is optimalizálják. Ami tehető: a SEO-munka szakszerű elvégzése annak érdekében, hogy a weblap a legjobb esélyekkel indulhasson a TOP helyezésekért folyó versenyben.

Köszönöm az érdeklődést és a figyelmet, bdk

linképítés árak

A linképítés ára arányos az elvégzett munka értékével

Linképítés árak

Árajánlat kérés linképítésre

A fentebbi űrlap kitöltésével és beküldésével kérhet linképítésre árajánlatot. Tudnia kell, hogy rossz minőségű vagy gagyi témájú honlapokkal nem foglalkozom. Ha pedig a website content nem megfelelő, előbb tartalomfejlesztést ajánlok (ehhez adok segítséget, szaktanácsot), és csak ez után következhet a linképítő munka. Ebben saját webbázisomra támaszkodom, amely száznál több blogot számlál, a stacionárius html-oldalaim száma pedig tízezres nagyságrendű. Ezek nagyrészt egy-egy témában releváns tartalommal rendelkező webhelyek. A munka során minden projekt kedvéért új blogokat és új tematikus bázisoldalakat készítek és optimalizálok. Ez sok idő, sok munka, sok hozzáértés. Éppen az az oka annak, hogy nincs ingyen linképítés!

A honlap keresőoptimalizálás ideje alatt részletes munkanaplót vezetek a Google táblázatok rendszerében, ezt megosztom a megbízóval, aki így naprakészen követheti munkámat, például minden új backlink létrejöttét.

Üzenet a SEO-szakember számára

Elérhetőség, kapcsolat. A SEO-szakember számára üzenet küldése – keywords: honlap keresőoptimalizálás, linképítés árak, google helyezésjavítás, prémium linképítés áraseo szakértő

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.