Kapcsolat – üzenet

Senki nem garantálhatja, hogy egy weboldal első helyre fog kerülni és ott is marad. A Google keresőalgoritmusai titkosak, folyton változnak, fejlődnek – és a konkurens honlapokat is optimalizálják. Ami tehető: a SEO-munka szakszerű elvégzése annak érdekében, hogy a weblap a legjobb esélyekkel indulhasson a TOP helyezésekért folyó versenyben.

A weblap.org blog készítőjeként és tulajdonosaként minőségi honlapok tartalmi optimalizálásával, kreatív linkprofil-építéssel foglalkozom, egyéni keresőmarketing módszerekkel érem el a weboldalak Google-helyezésének javulását, esetenként első oldalra vagy akár első helyre kerülését.

Ha szakmai tanácsra van szüksége, ha szeretne saját weboldalával jobb kulcsszavas helyezéseket – és így nagyobb forgalmat – elérni, küldjön üzenetet az itt látható űrlap kitöltésével. De írhat levelet is, keressen az alább látható emailcímen: weblap-mail Ne felejtse el megadni honlapja elérhetőségét és azokat a kulcsszavakat, amelyekkel jobb helyezésekre számít. A webhely előzetes vigygálata után tudok dönteni arról, hogy vállalom-e, s ha igen, milyen feltételekkel az optimalizálást. Fontos tudni, hogy a munka szinte mindig két szakaszból áll: általában szükség van 1) a honlaptartalom optimalizálására és ezután következhet 2) a támogatói linprofil felépítése. Az első fázis egyszeri folyamatot, az utóbbi többhavi építkezést feltételez. A honlapoptimalizálás során a vitorláshajót tesszük alkalmassá a gyors haladásra, de a szelet a sikerhez a linképítés biztosítja.

Köszönöm az érdeklődést és a figyelmet, bdk

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.