Kapcsolat – üzenet. Ajánlatkérés

Itt küldhetsz üzenetet a SEO-szakértőnek. Görgess lejjebb!

A weblap.org, a weblaptop.net és számos más honlap tulajdonosa és készítője vagyok. A Google segítségével azért találtál rám, mert az oldalaim top helyezéseket szereztek a keresőoptimalizálás számos kulcsszavával. Honlapok tartalmi optimalizálásával, kreatív linkprofil-építéssel foglalkozom, egyéni keresőmarketing módszerekkel érem el a weboldalak Google-helyezésének javulását, esetenként első oldalra vagy akár első helyre kerülését. De tudnod kell:

Senki nem garantálhatja, hogy egy weboldal első helyre fog kerülni és ott is marad. A Google keresőalgoritmusai titkosak, folyton változnak, fejlődnek – és a konkurens honlapokat is optimalizálják. Ami tehető: a SEO-munka szakszerű elvégzése annak érdekében, hogy a weblap a legjobb esélyekkel indulhasson a TOP helyezésekért folyó versenyben.

Ha szakmai tanácsra van szüksége, ha szeretne saját weboldalával jobb kulcsszavas helyezéseket – és így nagyobb forgalmat – elérni, küldjön üzenetet az itt látható űrlap kitöltésével. De írhat levelet is, keressen az alább látható emailcímen: weblap-mail Ne felejtse el megadni honlapja elérhetőségét és azokat a kulcsszavakat, amelyekkel jobb helyezésekre számít. A webhely előzetes vigygálata után tudok dönteni arról, hogy vállalom-e, s ha igen, milyen feltételekkel az optimalizálást. Fontos tudni, hogy a munka szinte mindig két szakaszból áll: általában szükség van 1) a honlaptartalom optimalizálására és ezután következhet 2) a támogatói linprofil felépítése. Az első fázis egyszeri folyamatot, az utóbbi többhavi építkezést feltételez. A honlapoptimalizálás során a vitorláshajót tesszük alkalmassá a gyors haladásra, de a szelet a sikerhez a linképítés biztosítja.

Köszönöm az érdeklődést és a figyelmet, bdk

linképítés árak

A linképítés ára arányos az elvégzett munka értékével

Linképítés árak

Árajánlat kérés linképítésre

A fentebbi űrlap kitöltésével és beküldésével kérhetsz linképítésre árajánlatot. Tudnod kell, hogy rossz minőségű vagy gagyi témájú honlapokkal nem foglalkozom. Ha pedig a website content nem megfelelő, előbb tartalomfejlesztést ajánlok (ehhez adok segítséget, szaktanácsot), és csak ez után következhet a linképítő munka. Ebben saját webbázisomra támaszkodom, amely száznál több blogot számlál, a stacionárius html-oldalaim száma pedig tízezres nagyságrendű. Ezek nagyrészt egy-egy témában releváns tartalommal rendelkező webhelyek. A munka során minden projekt kedvéért új blogokat és új tematikus bázisoldalakat készítek és optimalizálok. Ez sok idő, sok munka, sok hozzáértés. Éppen az az oka annak, hogy nincs ingyen linképítés!

Share

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.