Kapcsolat – üzenet. Ajánlatkérés

Itt küldhetsz üzenetet a SEO-szakértőnek. Görgess lejjebb!

A weblap.org, a weblaptop.net és számos más honlap tulajdonosa és készítője vagyok. A Google segítségével azért találtál rám, mert az oldalaim top helyezéseket szereztek a keresőoptimalizálás számos kulcsszavával. Honlapok tartalmi optimalizálásával, kreatív linkprofil-építéssel foglalkozom, egyéni keresőmarketing módszerekkel érem el a weboldalak Google-helyezésének javulását, esetenként első oldalra vagy akár első helyre kerülését. De tudnod kell:

Senki nem garantálhatja, hogy egy weboldal első helyre fog kerülni és ott is marad. A Google keresőalgoritmusai titkosak, folyton változnak, fejlődnek – és a konkurens honlapokat is optimalizálják. Ami tehető: a SEO-munka szakszerű elvégzése annak érdekében, hogy a weblap a legjobb esélyekkel indulhasson a TOP helyezésekért folyó versenyben.

Ha szakmai tanácsra van szüksége, ha szeretne saját weboldalával jobb kulcsszavas helyezéseket – és így nagyobb forgalmat – elérni, küldjön üzenetet az itt látható űrlap kitöltésével. De írhat levelet is, keressen az alább látható emailcímen: weblap-mail Ne felejtse el megadni honlapja elérhetőségét és azokat a kulcsszavakat, amelyekkel jobb helyezésekre számít. A webhely előzetes vigygálata után tudok dönteni arról, hogy vállalom-e, s ha igen, milyen feltételekkel az optimalizálást. Fontos tudni, hogy a munka szinte mindig két szakaszból áll: általában szükség van 1) a honlaptartalom optimalizálására és ezután következhet 2) a támogatói linprofil felépítése. Az első fázis egyszeri folyamatot, az utóbbi többhavi építkezést feltételez. A honlapoptimalizálás során a vitorláshajót tesszük alkalmassá a gyors haladásra, de a szelet a sikerhez a linképítés biztosítja.

Köszönöm az érdeklődést és a figyelmet, bdk

linképítés árak

A linképítés ára arányos az elvégzett munka értékével

Linképítés árak

Árajánlat kérés linképítésre

A fentebbi űrlap kitöltésével és beküldésével kérhetsz linképítésre árajánlatot. Tudnod kell, hogy rossz minőségű vagy gagyi témájú honlapokkal nem foglalkozom. Ha pedig a website content nem megfelelő, előbb tartalomfejlesztést ajánlok (ehhez adok segítséget, szaktanácsot), és csak ez után következhet a linképítő munka. Ebben saját webbázisomra támaszkodom, amely száznál több blogot számlál, a stacionárius html-oldalaim száma pedig tízezres nagyságrendű. Ezek nagyrészt egy-egy témában releváns tartalommal rendelkező webhelyek. A munka során minden projekt kedvéért új blogokat és új tematikus bázisoldalakat készítek és optimalizálok. Ez sok idő, sok munka, sok hozzáértés. Éppen az az oka annak, hogy nincs ingyen linképítés!